torek, 13. september 2011

Izboljšate svoj rating na GOOGLU, pokličite za predstavitev - 041695312Kako izboljšati rating spletne strani na GOOGLU? 
Z ORODJEM, KI VAM PRIPELJE NOVE KUPCE IN NOVA NAROČILA


Googlove statistike nam prikaže samo majhen delček  pojmov po katerih iskalci vaših storitev in izdelkov  iščejo v spletnih iskalnikih - na mesec! V resnici lahko obstaja še več sto različnih fraz in besed po katerih se na internetu dnevno išče vaše izdelke in storitve. 

V Sloveniji je več kot 1.300.000  uporabnikov interneta, ki na Googlu   naredi  več kot  60.000.000 iskanj na mesec.  

Internet je postal najpomembnejši medij  za oglaševanje in promocijo.  

Vzeli smo si čas in analizirali nekaj konkretnih ključnih besed in fraz v zvezi z branžo: ogrevanje, inštalacije, toplotne črpalke, kotli ...  
Iskalni oziroma internetni marketih v zadnjih letih eden najpomembnejših načinov kako omogočiti strankam, ki jih zanimajo vaši proizvodi, da vas tudi uspešno najdejo. 

Kaj je 'iskalni marketing'?

Vse se prične z obiskom spletne strani. Osnova donosne spletne strani so dobre pozicije na spletnih iskalnikih. Ker je Google (ter razni lokalni iskalniki) glavni vir obiska, je potrebno imeti znanje, kako priti na prve pozicije med iskalnimi rezultati. Ker je iskalni marketing primarno trženjsko orodje (80 % klikov do vaše strani pride iz Googla), imenujemo naš poslovni medij lahko tudi "orodje za optimizacijo". 
Naše orodje za optimizacijo deluje kot ‘OFF-site’ optimizacija. Ker strani upoštevajo pravila SEO (Search Engine Optimization) in delujejo kot samostojne strani podjetja, lahko govorimo tudi o neke vrste ‘ON-site’ optimizaciji. 


Iskalnih fraz oziroma kriterijev po katerih kupci iščejo je ogromno. 

Na prvih dveh straneh "googla" se zgodi večina klikov (več kot 90%!) 

Spletna stran(tudi optimizirana)  ni več dovolj, da se pojavimo na prvih straneh googla.

Poleg dragega oglaševanja v oglasnem prostoru na prvih straneh googla obstajajo še drugi pristopi kako si priboriti prva mesta. 

Podjetja so začela graditi več spletnih strani in jih med seboj povezovati. Temu pravimo "link building"  - povezovanje spletnih strani med seboj  in je dokazan način kako izboljšamo svoje pozicije na iskalnikih. 

Mi smo zgradili medij, ki gradi "link buildilng" za vas veliko ceneje kot bi bil strošek dodatnih spletnih strani. 

Zelo je pomembna tudi obiskanost teh "dodatnih" spletnih strani. Naš medij se približuje mesečnemu obisku 100.000 ogledanih strani, kar je za iskalnike zelo pomemben podatek in na ta račun dviguje rating tudi tistim stranem na katere kažejo linki. Naš cilj je postati najmočnejši poslovni medij v Sloveniji kar smo v nekaterih branžah že dosegli.   

Naš medij (orodje) je v zadnega pol leta polno zaživel. V zadnjem letu nam je zaupalo več kot 200  podjetij v Sloveniji . Podjetja, ki bodo med prvimi v svoji branži na našem mediju imajo to prednost, da se nekatere ključne besede tesneje "povežejo" prav na njihovo ponudbo. 


To "orodje za prva mesta na googlu"   smo vam pripravljeni brezplačno predstaviti. Seveda je pomembno, da se pri tem usmerimo v konkretne iskalne pojme povezane z vašim poslovanjem. Pogledamo lahko tudi "uspešne zgodbe" iz različnih branž, ki sodelujejo z nami. Vse je namreč merljivo. Google analytics  natačno meri kaj se z našo spletno stranjo dogaja, koliko obiska ima in od kje ta obisk prihaja. 

 Naš medij je močno, optimizirano in dodelano informacijsko orodje, ki omogoča vašim potencialnim strankam, ki iščejo po internetu vaše izdelke ali storitve, da vas tudi  NAJDEJO! 

Za podrobnejšo brezplačno predstavitev temeljev iskalnega marketinga in našega inovativnega tržnega medija (v povezavi z  vašimi konkretnimi izdelke in storitvami)  pokličite :  041 695 312  (Slavko Guštin - GSOFT Sežana) 

ali pa odgovorite na ta mail.   


Lep in uspešen dan vam želim 
Slavko Guštin 
 041 695 312  


Pripravili smo strani tudi za nekaj evropski držav: 

Predstavitev je možna tudi preko spleta, ko se dogovorimo za termin  
Izboljšate svoj rating na GOOGLU, pokličite za predstavitev - 041695312 - Slavko Guštin, GSOFT Sežana 

_____________________________________
iskalni pojmi: iskalni marketing, izboljšan rating v googlu, nov tržni kanal, kako do novih strank - kupcev, gradnja linkov - link building, kako izboljšati obisk spletne strani, inovativen spletni medij, orodje za prva mesta v iskalnikih, promocija podjetja, novi tržni kanali, trženje, spletni marketing, internetni marketing, neposredno trženje, vidnost, optimizacija spletnih strani, analiza ključnih besed, analiza konkurenčnosti spletne strani, spletni imenik, imenik podjetij, slovenski poslovni imenik, oglaševanje, www.vsi.si, izdelava spletnih strani

Ni komentarjev:

Objavite komentar